Guanyadores del VIII Concurs Sons de la Mediterrània

Família, estem de celebració!!

Ha estat un any ple de nervis, música i moltíssimes emocions. Sembla que ha estat l’any dels concursos i això ens ha permès conèixer gent espectacular, trepitjar escenaris que mai hauríem imaginat i hem pogut compartir la nostra música i fer-la arribar encara una mica més lluny.

Avui és un dia molt especial per nosaltres, perquè després d’una nit tan gran a la Fira Mediterrània Manresa avui ens han comunicat que sí senyor, HEM GUANYAT EL VIII CONCURS SONS DE LA MEDITERRÀNIA!!! Gràcies a totes les que ens heu recolzat durant tot aquest any, en cada concert, durant el Reussona, el Sona 9, ahir al Sons… El premi més gran que ens emportem és l’experiència i les piles carregades per seguir endavant!!

Mil gràcies, el nivell ahir estava molt i molt alt! Les AnxovetesXaluq iÁngela Furquet sou enormes, de veritat! Gràcies per una nit tan especial a Manresa, un plaer compartir escenari amb cadascun de vosaltres, que no pari la música!

Nosaltres seguirem amb el nostre ‪#‎folkcalentó‬, que és el que ens ha permès arribar fins aquí!

Amuuuuuuunt el #folkcalentó!!!

http://www.enderrock.cat/sonsdelamediterrania/noticia/7924/folk/calento/poder

Foto: Carles Rodríguez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>