NO ENS SURT DEL CONY CALLAR

El passat divendres, al concert que vam celebrar per la Lali Jove, la festa juvenil i associativa de la ciutat, dins la programació oficial de les Festes de Santa Eulàlia, vam tornar a patir una situació d’humiliació, desvaloració i sexisme per part d’un espectador. Diem vam tornar a patir perquè no és la primera vegada que ens passa, al concert de la Flama Sabadell (19 desembre 2015) també vam ser víctimes dels comentaris d’un espectador. Casualment, divendres vam gravar el concert per a fins promocionals i tot i que el so no ha resultat de gran qualitat han quedat registrats els comentaris d’aquests individu que ens va increpar, així que els fem públics com a acte de denúncia i visibilització de la situació.
Quant més multitudinari és el concert més refugi tenen aquests agressors que, amagats entre la gent, disposen de total impunitat per comentar-nos, insultar-nos i despeciar-nos.
No ens traureu la dignitat ni damunt ni baix els escenaris. La nostra llibertat la guanyem exercint-la, denunciant els atacs masclistes i cantant que no callarem. Perquè no ens surt del cony.

Sigui al carrer, a casa, a la feina o de festa no perpetuïs aquestes situacions. Adonem-nos-en, denunciem-ho, senyalem-ho, visibilitzem-ho, perquè només així combatrem la violència més subtil.

No necessitem els vostres “piropos”, siguin ben o mal intencionats.
Cap situació o estat justifica aquests comentaris.
I per acabar citarem les companyes Locas Del Coño (http://www.locasdelcoño.com/) que diuen “El espacio público es un lugar en el que los piropos se lanzan como armas arrojadizas, dardos de condescendencia y miradas machistas, armas cargadas de babosería. La violencia convertida en palabra, el juicio no solicitado convertido en susurro “caballeresco”.”


Seguirem cantant, seguirem ballant, seguirem tocant i tocant-nos, seguirem denunciant, visibilitzant i senyalant perquè no serem mai més esclaves, ni submises, ni humiliades. Davant d’aquestes situacions la nostra veu serà encara més forta que mai.

Roba Estesa, 17 de febrer de 2016

One thought on “NO ENS SURT DEL CONY CALLAR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>