Roba Estesa presenta el seu primer disc al Maig

Roba Estesa presenta el seu primer disc, Descalces. Aquest àlbum vol ser una declaració d’intencions en forma de música i cançó. Unes intencions que es canten des del camp i la tradició, des de la lluita i la festa i, com no pot ser d’una altra manera, des de la dona. Amb aquest primer disc, Roba Estesa volen ser la veu que trenqui aquells tabús que s’imposen i brindar pel que posa calentes i contentes. Perquè això és el que és i el que fa Roba Estesa: folk calentó. Descalces compta amb col·laboracions molt especials, presentant un gran ventall de cançons pròpies i populars, d’aquelles que fa temps que es canten, amb noves interpretacions des d’un punt de vista social i de gènere.

Roba Estesa farà tres concerts oficials de presentació del disc. El primer serà el divendres 20 de maig a la sala Lo Submarino de Reus, el segon tindrà lloc a Barcelona el dimecres 25 de maig a La [2] d’Apolo i el tercer a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa. Els concerts de Reus i Terrassa seran compartits amb el grup Sense Sal, companyes de Produccions Submarines. Aquest estiu estaran compartint el seu directe sota el nom “Descalces on tour”. Un directe festiu, ple d’energia, reivindicatiu i carregat de folk calentó. Trepitjaran, entre molts altres escenaris, el festival Babel Sound a Hongria, el festival Bioritme i la Fira Mediterrània de Manresa.

3 thoughts on “Roba Estesa presenta el seu primer disc al Maig

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Required fields are marked *.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>